TUBES Trading Update

Hilversum, 7 juli 2020

De directie van Creative Cloud Company (TUBES) heeft het genoegen om de beleggers van NPEX van de laatste succesvolle ontwikkelingen op de hoogte te brengen.

Trading Update TUBES
TUBES bottelt, produceert en distribueert wijnen en (gedistilleerde) dranken in single serve RPET (100% gerecycled) en glazen tubes van 100ml en 50ml. Wij onderscheiden 5 internationale verkoopmarkten voor onze producten: Retail (supermarkt- en slijterijketens), Sampling (producenten van wijn en andere dranken), Travel (luchtvaart, hotellerie, cruises, trein, en duty free), Gift (ecommerce, warenhuizen, zakelijke geschenken & distributiepartners zoals groothandels) en D2C (verkoop direct aan consument via eigen online platform).

TUBES France
We zijn verheugd u mede te delen dat op 26 juni j.l. TUBES haar eerste vestiging in Frankrijk, TPC France SAS, heeft opgericht. TPC France is gevestigd in Bordeaux, het grootste wijngebied van Frankrijk met AOC-keurmerk. De wijnstreek huist meer dan 8.000 wijnhuizen, en produceert gemiddeld 6 miljoen hectoliter per jaar. TUBES vestigt zich hierdoor midden in één van de belangrijkste wijngebieden ter wereld, met eigen personeel die de taal spreekt en kennis van de markt heeft. Vanaf september dit jaar zullen wij klaar zijn voor productie, maar het verkoopteam is al volop aan het werk. Wij zijn ontzettend trots met deze internationalisering, waarmee we onze productiecapaciteit per jaar meer dan verdubbelen.

Down Under
Naast de uitbreiding van onze productie, zijn we ook verheugd te melden dat we opschalen in export. Dit jaar gaan we Down Under door een nieuwe deal met Aldi Australië. In het vierde kwartaal zal de 12 Nights of Wine box binnen de winkels van Aldi Australië te verkrijgen zijn.

Erkenning van onze kwaliteit – Robert Parker’s Wine Advocate
Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Afgelopen maand hebben we de eerste order mogen uitleveren aan Robert Parker’s Wine Advocate, ’s werelds meest bekende en invloedrijke wijnrecensent in de internationale wijnwereld. Parker punten staan wereldwijd garant voor kwaliteit. We hebben een eerste Robert Parker’ Wine Advocate Blind Tasting mogen uitleveren, en naar aanleiding van veel enthousiasme werken we inmiddels aan twee nieuwe orders. Een erkenning voor onze kwaliteit, en we zijn dan ook trots te vermelden dat we aan een samenwerkingsovereenkomst werken als preferred supplier. We verwachten veel van deze samenwerking op het gebied van commercie en marketing, ook gezien Robert Parker’s Wine Advocate sinds 2019 onderdeel is van de
Michelin Guide.

Klik hier voor het volledige bericht.