Juli 2020

NPEX is in juni overgestapt op een nieuw handelsplatform met een orderboek. Een lang gekoesterde wens van ons, onze beleggers en genoteerde ondernemingen, is in vervulling gegaan. Op de vernieuwde NPEX-effectenbeurs is elke werkdag (van 10.00 tot 16.00 uur) handel via een orderboek, waarbij u dagelijks uw koop- en verkooporders kunt plaatsen.

Naast de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke portefeuilleomgeving met een eigen berichtenbox, zijn er tal van andere nieuwe functionaliteiten. Een platform dat aansluit bij de wensen van onze beleggers. Wij zien nu al dat er dagelijks meer gehandeld wordt en dat het nieuwe platform de liquiditeit in de effecten sterk heeft verbeterd.

We hebben veel felicitaties mogen ontvangen voor de grote professionaliseringsslag die NPEX nu maakt. Naast alle lof die wij ontvangen, krijgen we ook vanuit diverse hoeken feedback. En dat is goed! Dit helpt ons om nog beter aan de wensen van onze beleggers en genoteerde ondernemingen te voldoen.

Deze feedback nemen wij ons zeer ter harte, dank hiervoor.

Door de overgang naar het nieuwe systeem zien wij de activiteit op het platform toenemen alsmede de belangstelling voor de openstaande emissies. Ook merken wij een toenemende belangstelling voor NPEX van nieuwe deelnemers en professionele beleggers.

Ik realiseer mij dat wij ongelofelijk veel geëist hebben van u en onze medewerkers de afgelopen periode. Ik wil u via deze weg danken voor uw belangstelling, geduld, feedback en begrip. Dat heeft ons enorm geholpen en helpt ons bij het verder optimaliseren van NPEX. De teams van MonIdee en NPEX wil ik nogmaals bedanken voor hun toewijding en inzet!

Mark van der Plas 

CEO NPEX