• Corona maatregelen bij DG press
  • Safety first
  • Helpdesk en spare parts afdeling bereikbaar
  • Inzet van onze technici op locatie
  • Verwachtingen

Beste obligatiehouders,

Graag wil ik dit bericht beginnen met u te bedanken voor het vertrouwen in ons. Met de uitgifte van de nieuwe obligatielening in februari heeft u ons in staat gesteld om de op 10 maart aflopende NPEX obligatielening af te lossen waardoor wij tijdig aan onze verplichtingen hebben voldaan.

Safety first 
Vanwege de Corona-maatregelen hebben we ervoor gekozen om onze activiteiten tijdelijk te herstructureren. Tijdens de crisis werken we in twee teams; op de ene dag is team 1 op kantoor en werkt team 2 vanuit huis. De volgende dag is het omgekeerde het geval. Op deze manier proberen we het risico op mogelijke besmetting te verminderen en kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen.

Klik op onderstaande link voor het gehele nieuwsbericht.
Nieuwsbericht DG press – april 2020