• Toelichting halfjaarbericht 2019
  • 10-jarig jubileum DG press
  • Alpha Ink & Printing Material Trading nieuwe agent DG press
  • Terugblik Open Huis voor Security Print
  • Verhuizing van 6 web offset persen bij Uniprint, Zuid-Afrika
  • Thallo demo-machine

Hall, 29 augustus 2019Augustus was een speciale maand voor ons: op 7 augustus was het precies tien jaar geleden dat we DG press oprichtten. Wat begon als een servicebedrijf met 10 toegewijde medewerkers, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 55 medewerkers die zijn toegewijd om onze klanten te bedienen met onze wereldwijd gewaardeerde web offset ervaring en flexibiliteit.

We bedienen momenteel meer dan 600 klanten wereldwijd en in 2015 hebben we de Thallo ontwikkeld: een “gamechanger” op het gebied van het printen van flexibele verpakkingen. Op het gebied van beveiligingsdrukwerk bedienen en leveren wij nieuwe Vision web offset persen aan staatsprinters wereldwijd.

We danken al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere relaties voor hun voortdurende steun en vertrouwen in ons.

Klik op onderstaande link voor het gehele bericht.
Halfjaarbericht – 2019