31 juli 2018 – Informed Consulting, het IT-consultancy- en softwarebedrijf uit Woerden, is door de Gemeente Amsterdam opnieuw gekozen als partner voor de verdere vernieuwing van het zaaksysteem Andreas 2.

Het Andreas zaaksysteem ondersteunt de bestuurlijke besluitvorming door middel van het vastleggen en snel beschikbaar maken van de informatie die daarvoor benodigd is. De eerste fase van dit project is door Informed reeds succesvol afgerond.

Omdat het project in de volgende fase terecht kwam, startte in januari een aanbestedingstraject voor de uitvoering van het vervolg. Hieruit is Informed Consulting wederom gekozen.

De gewonnen aanbesteding valt samen met de uitgifte van obligaties via het platform van NPEX. CEO Jeroen Jansen: “Met de uitgifte van de obligaties willen we voldoende groei bewerkstelligen om de vraag uit de markt aan te kunnen. De gewonnen aanbesteding van Amsterdam is een eerste mooie stap daarin.”

Er is een raamovereenkomst van 24 maanden met een mogelijke verlenging naar 48 maanden afgesloten. De eerste opdracht uit deze overeenkomst behelst een budget van €400.000 en wordt naar verwachting eind 2018 opgeleverd