23 augustus 2017 – TABS Holland (voormalig PontMeyer) laat resultaten eerste halfjaar 2017 zien: verdere groei.

In ‘Resultaten TABS Holland eerste halfjaar 2017’ geeft Bestuursvoorzitter Anne Schouten een toelichting op de resultaten.

“Het resultaat over het eerste halfjaar is ten opzichte van het eerste halfjaar 2016 licht gestegen. De cijfers van het eerste halfjaar 2017 zijn goed te vergelijken met die van 2016, de overgenomen bedrijven Koninklijke Jongeneel, Heuvelman, RET en Astrimex zijn in beide periodes volledig meegenomen. De vraag naar hout en bouwmaterialen nam verder toe door het herstel van de vraag in de bouw. In 2017 worden naar schatting 56.000 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, dit is een stijging van 4% ten opzichte van 2016. Dit is lager dan het stijgingspercentage in 2016 (12%). Het aantal verkochte bestaande woningen zit boven het niveau van voor de crisis. Hierdoor steeg vanzelfsprekend ook de verbouw- en renovatiemarkt. Waar de infrasector vorig jaar nog achterbleef, maakt die nu een inhaalslag.” 

klik op onderstaande link voor het volledige bericht.

Resultaten TABS Holland eerste halfjaar 2017