​HyGear

logoHyGear
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Persbericht HyGear: Jaarcijfers 2018

  09 mei 2019
  HyGear, de leverancier van industriële gassen middels productie op locatie, publiceert haar jaarcijfers over 2018. EBITDA groeit met 15% naar 1.445.000 met constante omzet maar toegenomen investering in de bouw van eigen activa voor lange-termijn productie van waterstof op locatie.
  Lees meer
 • HyGear beleggersbericht Q4 2018

  17 januari 2019
  Commercieel sloten we het jaar in stijl af. In het derde kwartaal melde ik al enkele grote successen en dit patroon liep door in het vierde kwartaal. Het meest belangrijke nieuws kwam met het sluiten voor de overeenkomst voor het leveren en voor langere termijn bedrijven van een productie-installatie voor een nieuw openbaar waterstoftankstation in Arnhem. Daarnaast sloten we nog meerdere contracten voor installatie en onderhoudswerkzaamheden en wisten we nieuwe klanten te interesseren voor de levering van trailer en cilindergassen in Arnhem. Al met al sloten we het jaar af met een overschrijding van onze commerciële doelstellingen met bijna 70%.
  Lees meer
 • HyGear Beleggersbericht Q3 2018

  03 oktober 2018
  Wat een kwartaal hebben we achter de rug als het gaat om het halen van onze omzetdoelstellingen. In de maand augustus alleen al, boekten we orders voor ongeveer anderhalf keer onze jaardoelstellingen.
  Lees meer
 • Zo haalt dit bedrijf binnen een jaar 10 miljoen euro op

  03 juli 2018
  Om goed door te kunnen groeien, had HyGear, een Arnhemse producent van waterstofinstallaties voor de industrie, miljoenen nodig. Oprichter Marinus van Driel nam zijn toevlucht tot NPEX, een beurs voor mkb-bedrijven. Vorig jaar boekte HyGear een omzet van 12 miljoen euro en een winst van ongeveer zeven ton.
  Lees meer
 • HYGEAR HAALT OPNIEUW MILJOENEN OP VIA NPEX

  14 juni 2018
  HyGear, innovator op het gebied van compacte productie-installaties voor industriële gassen zoals waterstof, kan verder groeien doordat de 7,5 procent obligatielening van €4,99 miljoen is volgeschreven.
  Lees meer