Testimonials

Menu
Diract IT

Diract IT

Andre van Rijn - Oprichter 

,,Mede dankzij het netwerk en het platform van NPEX hebben wij onze groeifinanciering in recordtijd rond gekregen,” aldus Diract-oprichter André van Rijn. ,,De snelheid geeft aan dat ook beleggers vertrouwen hebben in Diract. We kunnen nu onze focus richten op de business en de groeistrategie.”

HyGear

HyGear Holding

Marinus van Driel - CEO

"We zijn enorm vereerd met de belangstelling van de belegger voor HyGear. Het is prachtig dat we weer in zo’n korte tijd vollopen zodat we onze groeistrategie kunnen voortzetten. De wijze waarop NPEX ons heeft begeleid en klaarmaakte voor de beursgang schept vertrouwen bij beleggers. Die zijn dan ook volop ingestapt. Ons orderboek is groter dan ooit.

BOB Autowas

BOB Autowas

Mark de Graaf - CEO / Founder

"De positieve spin-off voor mijn onderneming is van bijna even grote waarde. Zo heb ik aandacht gekregen voor de duurzame wijze waarop ik onze wasstraten exploiteer en verschillende proposities ontvangen om onze groeistrategie te realiseren. Verder is nu alom bekend dat bij ons bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgenBOB Autowas heeft dankzij NPEX een nog positiever imago en dat maakt veel goede dingen los.”

Start Foundation

Start Foundation

Chris Veeningen - Investeringsmanager

Over de investering met BOB Autowas:

"We hebben vertrouwen in deze investering, temeer omdat NPEX niet zomaar elke onderneming toelaat. Ze doen vooraf een kredietcheck en een diepgaand financieel onderzoek. Zij maken het aantrekkelijk voor investeerders om in te stappen.”

Martijn Hoogeveen

Icecat

Martijn Hoogeveen - CEO

"We hebben het digitale platform van NPEX gekozen dat enerzijds laagdrempelig is en anderzijds de juiste transparantie voor beleggers biedt. NPEX past ook qua uitstraling goed bij Icecat.
Tuk Tuk Fatcory

Tuk Tuk Factory

Roland Vos - CEO

“Ik ben verheugd over het succes van de obligatie-uitgifte. De publiciteit rond NPEX heeft veel goede connecties en partnerships opgeleverd.”

Super Winkel Fonds Annexum

Super Winkel Fonds, Annexum

Huib Boissevain - Directeur

"Het is goed om te zien dat beleggers ons ook via NPEX weten te vinden. Onder meer vanwege de betrokkenheid van NPEX is de emissie van het Super Winkel Fonds een van de grootste in zijn soort van de laatste jaren.
Rikkert Engels CEO Xillio

Xillio

Rikkert Engels - CEO

"De belangstelling was groot, daarvoor wil ik de beleggers bedanken. Ik ben erg blij dat we onze plannen kunnen gaan uitvoeren, om aan de toenemende klantvraag te voldoen."

richard_meester

Quest Innovations

Richard Meester - CEO

"We zijn verheugd met dit snelle succes! Nu gaan we van start om de activiteiten in de volgende fase van onze strategie te realiseren."