Welkom bij de NPEX-effectenbeurs!

De emissie van de 5-jarige Fixers 8% converteerbare obligatielening is inmiddels geopend!

Waarom investeren in Fixers?

✔ 8% rente per jaar
✔ Apple en Samsung Service Partner
✔ Uitbreiding in Nederland en België
✔ Het merk voor reparatie van mobile devices in Nederland

Interesse?

Schrijf in
AFM banner
Wat wil je doen met je vermogen?

Op de bank zetten, een luxe vakantie, het huis verbouwen of misschien toch die nieuwe auto. Het kan allemaal, maar er zijn ook manieren waardoor het vermogen op de lange termijn meer waard kan worden.

Is investeren iets voor jou?

Dat kan al vanaf € 1.000 in Fixers! Het merk dat goed op weg is zich de Carglass van de reparatie voor mobile devices in NL te noemen.

Via een emissie van converteerbare obligaties wil Fixers voor maximaal € 3.000.000 aan financiering ophalen om de groei ambities te realiseren. Als belegger ontvang je gedurende de looptijd van 5 jaar een vast rente percentage van 8%. De rente wordt maandelijks automatisch uitgekeerd, daar hoef je verder niets voor te doen!

Wat is een converteerbare obligatie?

Bij een obligatie leen je als belegger (obligatiehouder) geld uit aan de onderneming. Deze onderneming zal in ruil voor het geleend geld een vaste rentepercentage vergoeden aan de belegger gedurende de looptijd van de obligatie. De looptijden van de obligatieleningen op de NPEX-effectenbeurs variëren tussen de 4 en 7 jaar. Aan het einde van de looptijd betaalt de onderneming de schuld terug aan de obligatiehouder.

Bij een converteerbare obligatie mag je jouw obligaties gedurende de looptijd omzetten in (certificaten van) aandelen, tegen een vooraf vastgestelde prijs. De obligatiehouder wordt (certificaat van) aandeelhouder en ontvangt in plaats van rente een dividend, voor zover dat in het dividendbeleid van de onderneming is voorzien.

Extra cadeautje voor de investeerders:

Koopt u voor € 5.000 tot € 9.000 aan converteerbare obligaties Dan ontvangt u voor 1% over de waarde van de obligaties aan discount vouchers op reparaties en accessoires.
Koopt u voor € 10.000 tot € 24.000 aan converteerbare obligaties Dan ontvangt u voor 1,5% over de waarde van de obligaties aan discount vouchers op reparaties en accessoires
Koopt u voor € 25.000 tot € 49.000 aan converteerbare obligaties Dan ontvangt u voor 2% over de waarde van de obligaties aan discount vouchers op reparaties en accessoires
Koopt u voor meer dan € 50.000 aan converteerbare obligaties Dan ontvangt u voor zelfs 3% over de waarde van de obligaties aan discount vouchers op reparaties en accessoires.

 

Deze vouchers zijn maximaal 5 jaar geldig en hebben een unieke niet persoonsgebonden code en zijn te gebruiken in alle Fixers Service Points. Uiteraard staat deze korting los van de maandelijks uit te betalen rente of enig dividend na conversie.

Benieuwd naar uw rendement op de Fixers emissie?

Bereken het direct hieronder in de obligatie rekentool:Totalen van de gehele looptijd
Bruto opbrengst
€ 0,00
Emissiekosten
€ 0,00
Servicekosten
€ 0,00
Netto opbrengst
€ 0,00
Netto rendement
0,00%

Meer informatie over de kosten voor het beleggen bij NPEX kun je hier vinden.

Schrijf in op de emissie via onderstaande knop
Inschrijven

Waarom beleggen op de NPEX-effectenbeurs?

Hoge rentes op obligaties

Rechtstreeks beleggen in Nederlandse MKB

Onafhankelijke toetsing en deskundige beoordeling van de bedrijven

Toegang tot uitgebreide & begrijpelijke informatie

Beleg samen met particuliere, zakelijke en institutionele beleggers

Het openen van een NPEX-rekening is geheel gratis