Nieuws

Geneba publiceert agenda van BAVA

23 November 2017 - Geneba Properties N.V. (“Geneba”) kondigt vandaag aan dat het een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“BAVA”) houdt op 12 december 2017 om 15:00.

Op de agenda van de BAVA staat een voorgestelde statutenwijziging om het boekjaar van Geneba zodanig te veranderen dat het begint op 1 oktober en eindigt op 30 september. Dienovereenkomstig zal het huidige boekjaar, dat op 1 januari 2017 begonnen is, verlengd worden van 31 december 2017 tot 30 september 2018.

De voorgestelde statutaire wijziging zal Geneba’s boekjaar in lijn brengen met dat van haar meerderheidsaandeelhouder, Frasers Property Investments (Holland) B.V. (“Frasers Property”).

De uitnodiging, agenda, toelichting op de agenda en overige informatie voor de BAVA zijn beschikbaar via www.geneba.com onder Investor Relations/General Meeting en zijn vandaag aan de aandeelhouders gezonden.

Over Geneba

Geneba Properties N.V. (“Geneba”) is een Europese commerciële vastgoedonderneming die in 2014 haar bedrijfsactiviteiten is gestart en gevestigd is in Amsterdam. Geneba is eigenaar en beheerder van een vastgoedportefeuille met een waarde van ongeveer dan € 550 miljoen per 30 juni 2017 die voornamelijk bestaat uit langjarig verhuurd commercieel vastgoed in Duitsland en Nederland.

De beleggingsstrategie van Geneba is gericht op zakelijke vastgoedobjecten die de activiteiten van haar huurders ondersteunt en hen een operationele thuisbasis biedt. De nadruk bij beleggingen ligt op logistieke en licht industriële vastgoedobjecten in Duitsland en Nederland. De aandelen Geneba worden verhandeld op NPEX. Geneba valt onder toezicht van de AFM. Ga voor meer informatie naar www.geneba.com.