Nieuws

Geneba publiceert agenda van BAVA

11 augustus 2017 - Geneba Properties N.V. kondigt vandaag aan dat zij haar Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders houdt op 29 augustus 2017 om 14.00 uur.

Op de agenda van de BAVA staan, onder andere, de volgende punten waarover gestemd zal worden: aanvaarding van de terugtreding van dhr. G. de Alba, mw. J. M. Mooiweer-Hogeslag en dhr. J. Scharpe uit de Raad van Commissarissen van Geneba en decharge van dhr. G. de Alba, mw. J. M. Mooiweer-Hogeslag en dhr. J. Scharpe als leden van de Raad van Commissarissen over de periode van 1 januari tot en met 5 juli 2017.

Daarnaast zullen aanwezige aandeelhouders de kans hebben vragen te stellen met betrekking tot het eenmalige bod in contanten op de overblijvende 13,44% van de uitstaande certificaten (de “Certificaten”) in Geneba (het “Eenmalige Bod”).

De uitnodiging, agenda, toelichting op de agenda en overige informatie voor de BAVA zijn beschikbaar via www.geneba.com onder Investor Relations/General Meeting en zijn vandaag aan de aandeelhouders gezonden.