Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste ​NPEX NIEUWS? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief →
 • Verdere groei resultaten TABS Holland

  22 maart 2018
  Resultaten 2017 Timber and Building Supplies Holland N.V.
  Lees meer
 • Update aanvraag MTF-vergunning

  20 maart 2018
  De directie van NPEX is momenteel in afwachting van een besluit van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) over toekenning van de zogeheten MTF-vergunning, waardoor certificaten van aandelen en obligaties weer kunnen worden verhandeld via het NPEX-platform, waar de secundaire handel sinds 18 november is opgeschort.
  Lees meer
 • Icecat versterkt positie in supermarktdata met investering in Syndy

  05 maart 2018
  Icecat, genoteerd aan NPEX, neemt een meerderheidsbelang van 92% in Syndy, online platform voor productinformatie-uitwisseling tussen fabrikanten en retailers in met name de markt voor Fast Moving Consumer Goods (FMCG), supermarkten. Binnen de FMCG-keten heeft Syndy een snelgroeiend netwerk opgebouwd van toonaangevende merken en retailers. De samenwerking tussen Syndy en Icecat zorgt ervoor dat bedrijven toegang krijgen tot één geïntegreerde oplossing voor de creatie en uitwisseling van productcontent.
  Lees meer
 • Verkoop activiteiten Houtindustrie Opmeer

  01 maart 2018
  De directie van TABS Holland heeft het afgelopen jaar opnieuw stilgestaan bij de kernactiviteiten van het bedrijf. Daarbij is geconcludeerd dat TABS Holland primair een handelsbedrijf is en de focus legt op het leveren van hout, plaat en bouwmaterialen aan klanten in Nederland en België.
  Lees meer
 • #Binckies Adriaan en Alan van NPEX laten MKB’ers groeien

  28 februari 2018
  Lees in dit artikel meer over NPEX, de drive en onze persoonlijke visie op de Binckhaven! NPEX is een financieel bedrijf dat zich richt op groei van MKB’ers door middel van financiering. #Binckies Adriaan Hendrikse en Alan van Griethuysen van NPEX bedachten een soort marktplaats platform voor ondernemers en beleggers, iets dat nog onbekend was in Nederland. Vanuit de Caballero Fabriek helpt NPEX middelgrote bedrijven in heel Nederland groeien, creëren daarmee werkgelegenheid en zetten zich in voor de Nederlandse economie.
  Lees meer
 • OCEANDIVA haalt ruim 1 miljoen op via obligaties

  23 februari 2018
  OCEANDIVA heeft het minimale streefbedrag van €1.000.000 aan obligaties ruimschoots behaald. De evenementenlocatie is het eerste bedrijf in de eventbranche dat obligaties uitgeeft. Door deze uitgifte kan OCEANDIVA definitief in 2019 de overtocht naar Londen maken.
  Lees meer
 • Wagamama opent 7e vestiging in Nederland in Utrecht

  15 februari 2018
  Wagamama opent 7 maart haar 7e pan-Aziatische restaurant op het Stationsplein in Utrecht. Wagamama opende eerder vestigingen in Amsterdam (4), Rotterdam en in de designer outlet in Roermond.
  Lees meer
 • HyGear welcomes new board members

  13 februari 2018
  HyGear announced today that it has improved its governance structure by appointing new members in its Supervisory Board and Foundation for Depositary Receipts.
  Lees meer
 • Beursgenoteerd Icecat start onderhandse voorverkoop cryptomunt ICURY aan professionele investeerders

  12 februari 2018
  Noot van NPEX. NPEX is op generlei wijze betrokken bij, noch faciliteert NPEX de uitgifte van of handel in zogeheten cryptomunten zoals o.a. onderhavige “ICURY coins”.
  Lees meer
 • CTOUCH introduceert de Laser Nova, de onderwijstouchscreen die leren weer leuk maakt

  06 februari 2018
  CTOUCH Europe heeft de Laser Nova geïntroduceerd: de nieuwe veelzijdige interactieve touchscreen die is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en een plezierige klassikale samenwerking. De nieuwste interactieve touchscreen van CTOUCH is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de vaardigheden voor onderwijs in de 21e eeuw te stimuleren. Het richt zich op het bevorderen van een kwalitatief hoogwaardige interactieve leeromgeving met betrokken en zelfverzekerde leerlingen, die beschikken over de juiste technologie en vaardigheden die nodig zijn voor de steeds veranderende school- en werkomgeving van morgen.
  Lees meer