Nieuws

Menu
 • Quest beleggersupdate Q3 2019

  11 oktober 2019
  In het tweede kwartaal zijn we verder gegaan met het verhogen van het gebruik van onze “Pay Per Use” systemen in de VS. Er zijn 2 personen aangenomen in het 2e kwartaal en in het derde kwartaal is het team nog verder uitgebreid. Het verder uitbreiden van het personeelsbestand op het gebied van marketing en sales zoals vermeld in ons prospectus heeft hiermee vorm gekregen. De eerste groeiresultaten van deze investering zien we reeds terug in de derde kwartaalcijfers met de groei van het aantal uitgevoerde operaties per machine. In het derde kwartaal hebben we het beste kwartaal gehad met de verkoop van kits in de VS. Dit is een belangrijke graadmeter voor de “Pay Per Use” systemen.
  Lees meer
 • RoodMicrotec stelt KERR aan als vertegenwoordiging in Italië

  26 september 2019
  RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van productie en levering van halfgeleidercomponenten, stelt KERR aan als vertegenwoordiging in Italië
  Lees meer
 • Cryptomunt Icecat genoteerd aan Txbit exchange onder ICY ticker.

  19 september 2019
  ICURY (ICY), de cryptotoken of -munt van Icecat, beursgenoteerd (NPEX: ICECAT) uitgever en syndicator van productinformatie in de mondiale ecommercemarkt, wordt door de in 2019 opgerichte exchange Txbit.io opgenomen in haar handelsplatform. “Txbit neemt dit initiatief omdat ICURY zich onderscheidt als munt die uitgegeven wordt door een bestaande, winstgevende business met substantie, operationele diensten en een succesvol trackrecord. Niet door een startup met slechts een businessconcept”, aldus Txbit-oprichter Kees de Wit. Er worden op Txbit bij aanvang drie handelsparen ondersteund: icury/bitcoin (ICY/BTC), icury/ethereum (ICY/ETH), en icury/solaris (ICY/XLR).
  Lees meer
 • Erkend MKB Financier-keurmerk bevestigt professionalisering financieringsmarkt

  10 september 2019
  Om kwaliteit, professionaliteit en transparantie in de mkb financieringsmarkt te bevorderen, komt Stichting MKB Financiering met het keurmerk Erkend MKB Financier. Dit keurmerk ontvangt een mkb financier bij het voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van verantwoord en passend financieren van mkb ondernemers en ZZP’ers. Uiteindelijk ontvangen 11 organisaties als eerste het keurmerk. Dit zijn Boozt24, Collin Crowdfund, Dynamic Credit, Fiduciam, FundIQ, Geldvoorelkaar, NPEX, October, Qredits, Spotcap en Voldaan.
  Lees meer
 • Persbericht Felloo - Toelichting overname TRTC en InToBytes

  05 september 2019
  Beide partijen gaan verder met dezelfde personele bezetting, dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft vaste aanspreekpunten. Beide bedrijven zullen in eerste instantie afzonderlijk opereren. In de loop van 2020 zal er een algehele integratie in bedrijfsvoering plaatsvinden. Dit zal de operationele productiviteit verder vergroten, alsmede de winstgevendheid.
  Lees meer
 • Nieuwsberichten DG press - augustus 2019 + halfjaarbericht 2019

  30 augustus 2019
  Augustus was een speciale maand voor ons: op 7 augustus was het precies tien jaar geleden dat we DG press oprichtten. Wat begon als een servicebedrijf met 10 toegewijde medewerkers, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 55 medewerkers die zijn toegewijd om onze klanten te bedienen met onze wereldwijd gewaardeerde web offset ervaring en flexibiliteit.
  Lees meer
 • Persbericht: Resultaten TABS Holland eerste halfjaar 2019

  23 augustus 2019
  René Olsthoorn, bestuursvoorzitter van TABS Holland: “Het resultaat over het eerste halfjaar is ten opzichte van het eerste halfjaar 2018 licht gestegen. De vraag naar hout en bouwmaterialen nam gemiddeld verder toe ook al zijn de eerste berichten over afkoeling van de bouwmarkt op diverse plaatsen te lezen. De orderportefeuilles van aannemers zijn minder lang gevuld dan een jaar geleden en ook onderaannemers zijn weer gemakkelijker te vinden.
  Lees meer
 • Persbericht Tuk Tuk Holding B.V. 20 augustus 2019

  20 augustus 2019
  Vanochtend heeft de faillissementszitting van Tuk Tuk Holding B.V. plaats gevonden. De rechtbank heeft bevestigd vandaag het faillissement te zullen uitspreken.
  Lees meer
 • Persbericht Tuk Tuk Holding B.V. 19 augustus 2019

  19 augustus 2019
  Vanochtend vroeg Tuk Tuk Holding BV haar eigen faillissement aan. Dit zal morgenochtend door de Rechtbank Amsterdam worden behandeld die naar verwachting onmiddellijk het faillissement uit zal spreken. Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.
  Lees meer
 • Persbericht Tuk Tuk Holding B.V. 12 augustus 2019

  12 augustus 2019
  De afgelopen weken heeft het bestuur van Tuk Tuk Holding BV, samen met de raad van commissarissen, de grootaandeelhouders, de Stichting Obligatiehouders en een mogelijke investeerder gesproken over een noodzakelijke kapitaalinjectie. In navolging van ons persbericht van 2 juli 2019 zijn wij tot onze spijt genoodzaakt te melden dat de mogelijke investeerder heeft aangegeven niet te zullen investeren.
  Lees meer