Na twee succesvolle obligatie emissies zal Xillio binnenkort een derde obligatie emissie via NPEX introduceren.

Door het uitgeven van de Xillio obligatielening I en Xillio obligatielening II in 2017 is in totaal € 3.499.000 aan groeifinanciering opgehaald. De aflossing van beide obligatieleningen staat nog voor dit jaar gepland,

Zie ook de:

  • Effectenpagina voor meer informatie over de eerder uitgegeven obligatieleningen.
  • Belangrijke documentatie, inclusief jaarcijfers, is te vinden via de documentenpagina.

Via het onderstaande formulier kunt u de interesse op voorhand kenbaar maken. Zodra de emissie open is voor inschrijving zullen wij u informeren.

Over Xillio

Xillio levert data-migratiediensten en ontwikkelt integratiesoftware en is in feite een slim verhuisbedrijf, maar dan van bits and bytes.

Dagelijks komen er binnen ondernemingen grote hoeveelheden data bij. Denk aan rapporten, Excel bestanden, ontwerpen, brieven, contracten, video’s, beeldmateriaal etc. Deze informatie moet zo worden opgeslagen dat het goed vindbaar is voor medewerkers.
Organisaties gebruiken daarvoor speciale informatie opslagsystemen voor documenten. Ook na een verhuizing van het ene opslagsysteem naar het andere opslagsysteem, moet de informatie vindbaar blijven. In een wereld waar kennis en informatie in grote hoeveelheden exponentieel groeit, is dit een enorme uitdaging. Xillio biedt oplossingen om deze uitdaging het hoofd te bieden.