Zorgveste Deventer C.V.

Aandelen

Annexum Vastgoedfundament fonds
Menu

Annexum

Beleggingsmogelijkheden creëren die kansen maar ook zekerheid bieden; dat is waar Annexum zich in heeft gespecialiseerd. De missie van Annexum is om beleggers aantrekkelijke producten aan te bieden. De door Annexum geselecteerde vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van haar huurders als belangrijkste kenmerk hebben. De infrastructuur en ontsluiting van deze locaties zijn van het grootste belang. Gestart in 2000 heeft Annexum inmiddels een fondsvermogen van € 1,1 miljard waarvan € 367 miljoen eigen vermogen. Annexum beheert 33 fondsen. In 2009 is Annexum gefuseerd met Bakkenist & Emmens.

Over Zorgveste Deventer

Het object "Centrum voor Gezondheid Deventer" ligt in het centrum van Deventer op loopafstand van het Centraal Station en aan de rand van de grootste woonwijk van de stad. Het gezondheidscentrum is volledig en langjarig verhuurd aan huurders als een huisartsen- en tandartsenpraktijk, fysiotherapeuten, een bureau voor jeugdzorg en de GGD.

De totale fondsinvestering van Zorgveste Deventer is € 7,45 miljoen, met een eigen vermogen van € 3,3 miljoen. Voor het eigen vermogen werden 22 participaties van € 150.000 beschikbaar gesteld. Het verwachte gemiddelde totaalrendement op jaarbasis bedraagt 8,1%