Tuk Tuk Factory

​7% obligatielening

Tuk Tuk Factory logo
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Persbericht Tuk Tuk Holding en Bijzondere Vergadering van Obligatiehouders op 31 mei

  25 mei 2018
  Ten behoeve van de informatievoorziening voor de buitengewone Vergadering van Obligatiehouders d.d. 31 mei 2018 treft u onderstaand de enkelvoudig cijfers April-YTD, de geconsolideerde balans per 30 april 2018, de cash prognose tot en met november en het 5 jaren plan aan.
  Lees meer
 • Tuk Tuk nieuwsbericht bestuurswissel en conceptcijfers

  30 april 2018
  23 April 2018 j.l. is dhr. Ronald Montfoort benoemd tot statutair directeur van Tuk Tuk Holding B.V. Hij volgt hiermee dhr. Ulrich Notschaele op.
  Lees meer
 • Tuk Tuk Update Evaluatie 2017 & Verwachtingen 2018

  19 januari 2018
  In lijn met de inhoud van het vorige kwartaalbericht (tweede kwartaal 2017) volgt hieronder, puntsgewijs, een update met betrekking tot de resultaten t/m november 2017. Een belangrijke ontwikkeling in dit kwartaal is de recente installatie van een nieuw managementteam. Verder is er een analyse uitgevoerd van de Nederlandse processen waaruit (deels inmiddels gestarte) acties zijn voortgekomen ten gunste van een gezonde toekomst. De realisatie van al deze acties zal minimaal een jaar duren. Een vergelijkbare analyse van de processen in Thailand zal later volgen.
  Lees meer
 • Eerste halfjaar vol nieuwe ontwikkelingen voor Tuk Tuk Factory

  13 september 2017
  In het eerste halfjaar van 2017 laat Tuk Tuk Factory nieuwe ontwikkelingen zien, zoals de opening van belangrijke nieuwe markten. Daarnaast zijn er meerdere verbeteringen aan de Limo GT gemaakt en is in Thailand gewerkt aan de implementatie & lokalisatie van deze nieuwe Limo GT en de nieuwe Li Ion batterij.
  Lees meer
 • Elektrische tuktuks mogen nu ook in Thailand de weg op

  20 april 2017
  Sinds de lancering van het eerste succesvolle prototype in 2009 is het Tuk Tuk Factory voor de wind gegaan. Vorig jaar rolden er 340 elektrische tuktuks uit de fabriek en had het bedrijf een omzet van € 4,3 miljoen. Dit jaar werd bijna € 2,5 miljoen opgehaald via de MKB-Beurs NPEX
  Lees meer