Slim Opgewekt

logo slim opgewekt
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Slim Opgewekt verlengt de inschrijvingsperiode van 7,5% obligatielening na winnen FD Oryx prijs

  20 december 2018
  De directie van Slim Opgewekt Groep B.V. is verheugd dat inmiddels voor ruim € 2 miljoen is ingeschreven op de 7,5 % obligaties. Vanwege de nog te verwachten belangstelling is besloten om de inschrijvingstermijn te verlengen om potentiële beleggers nog de mogelijkheid te bieden in te schrijven. De maximale omvang van de obligatielening bedraagt € 3.600.000.
  Lees meer
 • Slim Opgewekt nauw betrokken bij project Stichting Schooldakrevolutie

  13 november 2018
  Mogelijk heeft u kennis genomen van de berichtgeving in de Nederlandse media over de mogelijke oprichting van een speciaal fonds voor zonnepanelen op scholen. Deze berichtgeving is gebracht door Stichting Schooldakrevolutie. Slim Opgewekt is als een van de partners nauw betrokken bij dit initiatief. Verduurzaming van scholen krijgt nu meer aandacht door deze berichtgeving.
  Lees meer
 • Groeibedrijf wil scholen blijvend verduurzamen en het gasloze tijdperk in

  13 november 2018
  Slim Opgewekt naar NPEX-effectenbeurs met 7,5%-obligatielening van maximaal €3,6 miljoen. Versteviging werkkapitaal om groei te realiseren en duurzaamheidsimpact te vergroten. Financiering voorbereiding op gasloos tijdperk zorg-, sport- en schoolgebouwen. Oprichting Slim Opgewekt Experience Centre.
  Lees meer