​Quest

logo
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • NPEX breekt door grens €80 mln. na succesvolle plaatsing obligaties Quest Group

  13 maart 2019
  Met de succesvolle plaatsing van obligaties van technologie-onderneming Quest Group uit Middenmeer, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige medische camera’s, breekt de NPEX-effectenbeurs door de grens van €80 miljoen heen.
  Lees meer
 • Groeistrategie Quest Group mogelijk dankzij nieuwe 8% obligatielening via NPEX

  26 februari 2019
  Technologie-onderneming Quest Group uit Middenmeer, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige medische camera’s, geeft via NPEX, de Nederlandse MKB-beurs, een 8% obligatielening uit van maximaal €2,5 miljoen met een looptijd van vijf jaar.
  Lees meer
 • Quest: On Target Laboratories kondigt toevoeging aan van de lopende Fase 3-studie met Camera System

  13 februari 2019
  On Target Laboratories, Inc., een biotechnologiebedrijf dat tumor-gerichte fluorescente kleurstoffen ontwikkelt ter verbetering van kanker chirurgie, heeft vandaag aangekondigd dat het protocol voor de Fase 3 klinische studie van het bedrijf, OTL38 voor intra-operatieve beeldvorming van Folaat Receptor Positieve eierstokkanker, is aangepast om het Quest Spectrum® Platform camerasysteem van Quest Medical Imaging B.V. te kunnen gebruiken.
  Lees meer
 • Quest beleggersupdate Q4 2018, terugblik 2018 en doelstellingen voor 2019

  29 januari 2019
  Het vierde kwartaal was spannend voor de Quest Group. We sloten 2018 af met een grote omzet stijging in vergelijking met 2017. Verder heeft het zich bewezen dat ons veranderde business model gestart in 2017, gericht op beloning per operatie in de VS, goed aanslaat. In de VS hebben we een boven verwachtingen versnelling in omzet gerealiseerd, die onze investeringen tot nu toe rechtvaardigen.
  Lees meer
 • Quest formaliseert personeel optie pool

  24 december 2018
  Technologie-onderneming Quest Photonic Devices B.V. (Quest) uit Middenmeer, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van hoogwaardige medische camera’s, laat weten dat het een personeelsoptie pool heeft gecreëerd om haar medewerkers te waarderen en langdurig aan haar te binden.
  Lees meer