​Oceandiva

Oceandiva
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Oceandiva organiseert varende bedrijfsevenementen in het hogere segment.

De eisen die worden gesteld aan evenementenlocaties zijn door de jaren heen fors toegenomen, alles moet tot in detail zijn verzorgd, een perfecte locatie hoort daar ook bij.

Oceandiva biedt hiervoor met (nu nog) twee varende evenementenlocaties voor zakelijke en feestelijke gelegenheden grenzeloze mogelijkheden in het hogere segment. Oceandiva is nu actief in Nederland, België en Duitsland, en gaat volgend jaar uitbreiden naar Londen. De door de jaren heen opgebouwde klantenkring van veelal grote ondernemingen en evenementen organisatoren geeft een solide basis.

Klanten

Klanten Oceandiva
Oceandiva

De evenementenlocaties

Oceandiva Original

De ORIGINAL staat bekend om haar indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Deze bijzondere evenementenlocatie met een lengte van 86 meter, heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2 waarin zij 200 tot 1.500 gasten kan ontvangen. De vier extra subruimtes en het 1.000 m2 tellende buitenterras nodigen uit tot het creëren van nieuwe dimensies in events.

 
OCEANDIVA Original

Oceandiva Futura

Vanuit de stijlvolle en moderne inrichting van de FUTURA kan het niemand ontgaan dat zij zich op het water begeven. Volledig omringd door raampartijen, heeft u vanaf elke locatie op het schip een fantastisch uitzicht. Drie afzonderlijke ruimtes, met een totaaloppervlakte van 1.250m2, geven de juiste allure aan zakelijke en feestelijke events van 75 tot 600 gasten.

OceanDiva Futura

Laat uw gedachten varen over meer dan 1001 locaties.

Futuristische metropolen, rustig gelegen dijken midden in het groen en warme historische binnensteden. De ligplaatsen zijn net zo divers als de grensverleggende mogelijkheden van de varende evenementenlocaties zelf. Laat uw gedachten varen over meer dan 1001 locaties, en met behulp van een handige tool wordt bepaald wat de meest geschikte locatie is.
Oceandiva
OceanDiva
OceanDiva
OceanDiva map4

Groeiplannen en leendoel

Oceandiva wil groeien en uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk, en geeft in voorbereiding hierop een obligatielening uit van €2.000.000.  Ze verwachten in 2019 actief te zijn in het Verenigd Koninkrijk, en heeft daarvoor de volgende plannen:

Oceandiva wil de Original naar London varen en op de rivier de Theems gebruiken voor bedrijfsevenementen, daarvoor moet het schip worden verbouwd. De planning is nu dat dat begin 2019 gebeurt in Nederland door een Nederlandse werf. Die verbouwing van de Original is nodig om goedkeuring te krijgen om het schip te exploiteren in Londen. Het geld van de obligaties willen wij onder andere voor de verbouwing gebruiken. Meer over deze verbouwing en deze goedkeuring leest u in het prospectus.

Voor de exploitatie heeft Oceandiva London Shipping Ltd. het plan een 10-jarig contract met cateringbedrijf Smart Group Ltd. te sluiten, of een nog op te richten vennootschap door Smart Group Ltd. Oceandiva London Shipping Ltd. heeft daarvoor op dit moment een niet-bindend contract met Smart Group Ltd. gesloten. Verder heeft Oceandiva London Shipping Ltd. een contract gesloten voor een ligplaats van het schip in Londen.

Oceandiva wil in 2018 een derde schip laten bouwen. Dat schip zal groter zijn dan de Original en geschikt zijn voor 1.500 tot 2.000 gasten. Dat schip zal samen met het schip de Futura in Nederland, België en Duitsland worden gebruikt, omdat ze ook hier willen blijven groeien. Oceandiva is van plan om het schip over te varen naar Londen als het derde schip is gebouwd.

Milestones

Milestones
Milestones Ocean Diva

Markt

OCEANDIVA VERGELEKEN MET PARTYSCHEPEN

Oceandiva Partyboats
  • 90% marketing gerelateerde evenementen (live communicatie), conferenties en tentoonstellingen.
  • Niet marketing gerelateerde evenementen zoals bedrijfs-, en themafeesten
  • Zakelijke uitstraling
  • Party imago
  • Hoger segment
  • Midden en lager segment
  • Maatwerk oplossingen
  • Niet flexibel
  • Minder gevoelig voor economische schommelingen
  • Gevoelig voor economische schommelingen

Management team

Oceandiva

Edwin Petersen – CEO

 

Graduated in Hotelmanagement at Deltion College in Zwolle

Work experience as:

Director (and shareholder) Rederij Flevo
Director and 100% shareholder of Holland PartyCruise
Successfully sold Holland Party Cruise in 2000
Established Oceadiva in 2003
Currently active as CEO at Oceadiva

Mandy Berding- General Manager International

 
Graduated in Commercial Economics

Work experience as:

Project Management at John De Mol Producties Marketing & Event Coordinator at Plan NL Account Manager, Commercial Manager and domestic and international General Manager of Oceandiva Joined Oceandiva in 2005 and currently active as International General Manager Other Staff

Structuur van het bedrijf

Structuur OceanDiva

Risico's en zekerheden

Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden. Het belangrijkste risico dat u loopt, is dat Divagroup B.V. geen geld heeft om u te betalen of om de rente te betalen. Dit zou het geval kunnen zijn wanneer de prognoses niet of onvoldoende gerealiseerd wordt. Dan kan het zijn dat u niets van de lening terugbetaald krijgt en dat u geen rente krijgt. Er worden verder geen zekerheden geboden. Voor de volledige risicoanalyse verwijzen we u naar het prospectus en informatiedocument​.

Tarieven

Onderstaand zijn de tarieven weergegeven die NPEX hanteert. Klik hier voor een rekenvoorbeeld.

NPEX-rekening Gratis
Geld storten Gratis
Inschrijfkosten emissie  1% éénmalig
Servicekosten 0,05% per maand*
* Te berekenen over de nominale waarde van de obligaties in portefeuille op coupon betaaldatum en te verrekenen met de (maandelijkse) rentebetaling.
​7​,75%