​HyGear

logoHyGear
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • HyGear and Buse Gases establishes joint venture company in the United Kingdom

  16 juli 2019
  HyGear, a supplier of industrial gases through on-site generation and Buse Gases, member of Germany’s Buse Group, a leading supplier in industrial and specialty gases, announced today an establishment of a joint venture company.
  Lees meer
 • HyGear verkoopt in recordtempo voor €5 miljoen obligaties en warrants via NPEX-effectenbeurs

  27 juni 2019
  Beleggers op de NPEX-effectenbeurs hebben - na de openstelling een week geleden - de uitgifte van een innovatieve obligatielening met warrants van gasproducent HyGear volledig omarmd. De zesjarige obligatielening van €5 miljoen met een jaarlijkse rente van 8% was al na acht dagen volgetekend door beleggers.
  Lees meer
 • HyGear signs new long-term contract with one of the larger glass producers in Europe for supply of hydrogen

  24 juni 2019
  HyGear, a supplier of industrial gases through on-site generation and recovery technology announces today that it has been awarded a long-term hydrogen supply contract by a glass producer located in Belgium.
  Lees meer
 • Persbericht HyGear: Jaarcijfers 2018

  09 mei 2019
  HyGear, de leverancier van industriële gassen middels productie op locatie, publiceert haar jaarcijfers over 2018. EBITDA groeit met 15% naar 1.445.000 met constante omzet maar toegenomen investering in de bouw van eigen activa voor lange-termijn productie van waterstof op locatie.
  Lees meer
 • HyGear beleggersbericht Q4 2018

  17 januari 2019
  Commercieel sloten we het jaar in stijl af. In het derde kwartaal melde ik al enkele grote successen en dit patroon liep door in het vierde kwartaal. Het meest belangrijke nieuws kwam met het sluiten voor de overeenkomst voor het leveren en voor langere termijn bedrijven van een productie-installatie voor een nieuw openbaar waterstoftankstation in Arnhem. Daarnaast sloten we nog meerdere contracten voor installatie en onderhoudswerkzaamheden en wisten we nieuwe klanten te interesseren voor de levering van trailer en cilindergassen in Arnhem. Al met al sloten we het jaar af met een overschrijding van onze commerciële doelstellingen met bijna 70%.
  Lees meer