Conversie

Aanmelden voor de conversie is niet meer mogelijk.
De conversie zal op maandag 14 maart 2022 plaatsvinden, na de couponbetaling van de FreshBed 8,25% obligatielening I (2022).

Op 18 januari 2022 heeft FreshBed aangekondigd een nieuwe obligatielening via NPEX te willen uitgeven: de FreshBed 8,5% obligatielening II (2026).

Namens FreshBed bedanken wij u voor het vertrouwen dat u heeft in de onderneming. Mede dankzij u heeft FreshBed de afgelopen jaren kunnen doorgroeien en kijkt FreshBed met veel vertrouwen naar de toekomst.

Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat u als belegger in de FreshBed 8,25% obligatielening I (2022), kosteloos uw obligaties kunt omzetten naar de nieuwe FreshBed 8,5% obligatielening II (2026). U betaalt dan geen 1% inschrijfkosten over de obligaties die zijn aangemeld voor conversie.

Let op: In tegenstelling tot de eerste obligatielening, zijn op de tweede obligatielening wel de maandelijks servicekosten van 0,05% van toepassing voor het aanhouden van de obligaties. De servicekosten worden verrekend met de maandelijks te ontvangen rente.

Zie ook de tarievenpagina: https://www.npex.nl/beleggen/tarieven/

U kunt ervoor kiezen om uw gehele of een gedeelte van uw positie FreshBed 8,25% obligatielening I aan te melden voor conversie. De aanmelding staat open tot donderdag 3 maart 2022, behoudens verkorting of verlenging van de inschrijvingstermijn.

N.B. Bij voltekening van de emissie van de FreshBed 8,5% obligatielening II is het aanmelden voor conversie niet meer mogelijk.

Zie ook Hoofdstuk 4.1 van het prospectus.

De aanmeldperiode voor de conversie is per 10 maart 2022 gesloten vanwege de uitgifte van de FreshBed 8,5% obligatielening II (2026).