Reserveren obligaties Fitchannel

Doe vrijblijvend mee en ontvang een rente van 10,20% over deze investering. De minimale reservering is 5 obligaties à € 100 per stuk voor Fitchannel. 

BOUW MEE AAN ONS SUCCES

Als investeerder van Fitchannel.com ontvangt u drie vouchers t.w.v. €160*. Met deze voucher kunt u iemand uitnodigen om drie maanden lang gratis deel te nemen aan het online platform. Zo kan gebruik worden gemaakt van alle workouts, recepten en online weekplanner.

En dat is nog niet alles! Na deze introductieperiode krijgt de persoon die gebruikmaakt van de voucher ook nog eens een aantrekkelijke verlengingsaanbieding met extra korting. Gebruik deze voucher zelf en deel uit binnen uw netwerk. Op deze manier bent u niet alleen investeerder, maar ook een trotse ambassadeur van Fitchannel.com.

Samen helpen we mensen om te bouwen aan een gezonde levensstijl.

*Vouchers zijn 6 maanden geldig na uitgifte. Als belegger krijgt u een mail met drie codes die gebruikt kunnen worden bij het afsluiten van een maandabonnement en geeft recht op drie maanden gratis sporten. Na deze drie maanden zal het abonnement vanzelf stopgezet
worden. Hierna is er een mogelijkheid om het abonnement voort te zetten met een speciale aanbieding.

Waarom investeren?

Fitchannel is er voor mensen die niet in lawaaierige sportscholen willen sporten, maar gewoon op elk tijdstip en op eigen niveau fitter en sterker willen worden.

Stem af op het zelf in de hand houden van een gezonder leven. Een trend die steeds meer toe neemt.

Samenwerking met bekende fitness experts en zorgverzekeraars

12.000 leden focussen op ‘Preventie‘ in plaats van ‘Genezing

Afvallen,  fit worden, sterker worden en gezonder leven.