De Vegetarische Slager

150513_DVS_Logo_Liggend_TM - KLEIN
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Wie is de Vegetarische Slager

De luxe slager van toen, maar dan zonder vlees of vis, dat is de Vegetarische Slager. De Vegetarische Slager is de eerste slager die vlees maakt zonder slachtdieren. Culinair vegetarisch genieten met producten op basis van groenten en peulvruchten. Het grote ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten. Jaap Korteweg, 9e generatie biologisch akkerbouwer en overtuigd van een plantaardige toekomst, opende daarom in 2010 de eerste Vegetarische Slager ter wereld in Den Haag. Inmiddels is de formule uitgegroeid tot ruim 2.600 verkooppunten als supermarkten, speciaalzaken en restaurants in 13 verschillende landen waaronder Nederland, België, Spanje, Zwitserland en Zuid-Korea.

De Vegetarische Slager werd gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2015, won de Triodos Hart-Hoofdprijs, scoorde hoog bij de NIMA marketing awards, won de smaak van Nederland met vegetarische Gerookte Palingsalade en won brons in de strijd om de Gouden Gehaktbal van de Telegraaf, te midden van 43 deelnemers die echt vlees gebruikten.

Wat zijn de toekomstplannen van de Vegetarische Slager

Vanuit de ambitie om de grootste slager ter wereld te worden, heeft de Korteweg B.V. een obligatielening uitgegeven ter grootte van € 2.499.500. Dit bedrag wordt gebruikt om de bouw en de inrichting van de Vegetarische Slager Fabriek te realiseren. Er wordt 5% rente betaald op obligaties voor deze fabriek, met een looptijd van 7 jaar. Wie obligaties heeft gekocht krijgt tevens 5% korting op alle aankopen in de conceptstore in Den Haag of in de webwinkel. Daarnaast kun je een naamsvermelding krijgen op de fabriek als een van de grondleggers van een nieuwe ontwikkeling die weleens de grootste voedingsrevolutie ooit zou kunnen worden.


Voor meer informatie kijk ook op www.devegetarischeslager.nl
banner-obligatie
Laatst bijgewerkt: 16-11-2015