CTOUCH

7% obligatielening

logo
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Halfjaarcijfers 2018 CTOUCH gepubliceerd

  21 september 2018
  CTOUCH heeft vandaag de halfjaarcijfers over 2018 gepubliceerd. Lees hier het verslag.
  Lees meer
 • CTOUCH verhuist naar historisch Philips gebouw

  27 maart 2018
  De snelle groei van CTOUCH biedt nieuwe spannende kansen: een schitterende nieuwe locatie in Eindhoven, de stad waar innovatie centraal staat.
  Lees meer
 • CTOUCH introduceert de Laser Nova, de onderwijstouchscreen die leren weer leuk maakt

  06 februari 2018
  CTOUCH Europe heeft de Laser Nova geïntroduceerd: de nieuwe veelzijdige interactieve touchscreen die is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en een plezierige klassikale samenwerking. De nieuwste interactieve touchscreen van CTOUCH is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de vaardigheden voor onderwijs in de 21e eeuw te stimuleren. Het richt zich op het bevorderen van een kwalitatief hoogwaardige interactieve leeromgeving met betrokken en zelfverzekerde leerlingen, die beschikken over de juiste technologie en vaardigheden die nodig zijn voor de steeds veranderende school- en werkomgeving van morgen.
  Lees meer
 • Exclusief strategisch partnerschap tussen CTOUCH en Kickle voor de beste samenwerkingsoplossing voor vergaderruimtes

  06 februari 2018
  CTOUCH, de toonaangevende fabrikant van interactieve schermen, en KICKLE, een innovatief Frans bedrijf dat zich specialiseert in oplossingen op het gebied van videoconferenties en samenwerkingssoftware, hebben een exclusief en strategisch partnerschap aangekondigd. Vanaf februari 2018 wordt de KICKLE-software in EMEA rechtstreeks in de CTOUCH-schermen geïntegreerd. Dit zorgt voor een betere en eenvoudigere gebruikerservaring. Dit draagt bij aan de doelstelling van CTOUCH om het delen van kennis tot een positieve ervaring te maken.
  Lees meer
 • CTOUCH wederom genomineerd voor een FD Gazellen Award

  02 november 2017
  "We zijn uiterst trots dat CTOUCH opnieuw genomineerd is voor de prestigieuze FD Gazelle Awards in Nederland", aldus CTOUCH.
  Lees meer