Geneba Properties

Certificaten van aandelen

Menu

Geneba Properties N.V.

Geneba Properties N.V. (“Geneba”) is een Europese commerciële vastgoedonderneming. Het bedrijf opereert vanuit Amsterdam en beheert een vastgoedportfolio met een waarde van meer dan € ​480 miljoen*, ruim 620.000 m2 verhuurbaar oppervlak en jaarlijkse huurinkomsten van meer dan € 36 miljoen. De portefeuille bestaat uit logistieke en licht industriële panden in Duitsland en Nederland die langdurig verhuurd zijn.

*Waarde is gebaseerd op taxaties juni 2016 inclusief investeringen tot en met november 2016 (geen accountantscontrole toegepast).

 

De strategie van Geneba

De portefeuille van Geneba bestaat uit commerciële panden die huurders gebruiken voor hun kernactiviteiten. Geneba is zich bewust van haar verantwoordelijkheden als eigenaar en staat haar huurders bij door middel van de aanwezigheid van lokale kantoren in München haar hoofdkantoor in Amsterdam. Geneba werkt nauw samen met haar huurders en investeert in onderhoud en ontwikkeling van haar portfolio.

 

We give home to corporate businesses in core Europe”.

 

Geneba verzorgt on-site support in haar rol als toegewijde eigenaar en investeerder en denkt mee met de huurder om op de lange termijn oplossingen te bieden. Geneba heeft een duidelijke groeistrategie en blijft haar portfolio uitbreiden door middel van nieuwe acquisities. De investeringsfocus en groeistrategie zijn gericht op logistieke en licht industriële beleggingsobjecten in Duitsland en Nederland.

 

Kenmerkende eigenschappen:

  • Commercieel vastgoed dat is verhuurd voor de lange termijn aan solvabele huurders die profiteren van economische trends;
  • In-house management door zeer ervaren vastgoedmanagers;
  • Lange-termijn perspectief;
  • Geneba heeft een vergunning onder de Alternative Investment Fund Management Directive (AIFMD) en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB);
  • De belangrijkste aandeelhouder is Catalyst RECoöperatief U.A. te Amsterdam, waarin twee Canadese investeringsfondsen in totaal 86% van de aandelen in Geneba houden. Deze fondsen worden gemanaged door the Catalyst Capital Group Inc., gevestigd in Toronto Canada.

Voor gedetailleerde informatie over Geneba Properties verwijzen we u graag naar: www.geneba.com.