DD Equity Fund

​Open end beleggingsfonds

DoubleDividend
Menu

Profiel

Het duurzame aandelenfonds DD Equity Fund (DDEF) belegt wereldwijd in een 25 tot 50-tal aan gereguleerde effectenbeurzen genoteerde ondernemingen van hoge kwaliteit. Uitsluitend ondernemingen die voldoen aan de duidelijk gestelde financiële- en duurzaamheidscriteria komen in aanmerking voor opname in de beleggingsportefeuille. Hierbij kunt u denken aan internationale topspelers zoals Nestlé, Johnson & Johnson en Google. Dit doen wij in de overtuiging dat deze ondernemingen solide rendementen zullen laten zien tegen een lager risico dan de ‘markt’. DDEF heeft een rendementsdoelstelling op lange termijn van 8% na kosten. Daarnaast ziet DDEF het nadrukkelijk als haar fiduciaire plicht de belangen van haar aandeelhouders actief te vertegenwoordigen bij haar beleggingen.

Kenmerken

  • Wereldwijde aandelenportefeuille met genoteerde ondernemingen van hoge kwaliteit: defensieve duurzame ondernemingen met lange track record en sterke financiële basis
  • Dagelijks verhandelbaar (open-end structuur)
  • Beheerd door een onafhankelijke fondsmanager
  • Volledig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten
  • Minimale inleg vanaf 5.000 euro

DoubleDividend Management B.V.

DoubleDividend Management B.V. is specialist op het gebied van duurzaam en verantwoord beleggen. DoubleDividend is beheerder van beleggingsfondsen en biedt vermogensbeheer op maat aan. DoubleDividend belegt met de overtuiging dat duurzaamheid een positieve bijdrage levert aan het risico- rendementsprofiel van een beleggingsportefeuille.

DoubleDividend Management B.V. is ondernemend en onafhankelijk. Ondernemend omdat wij een partnership zijn en zelf ondernemen. Onafhankelijk omdat wij geen onderdeel uitmaken van een grote bank of financieel concern. DoubleDividend Management B.V. is ook een betrokken belegger.

DoubleDividend Management B.V. heeft een Wft (Wet op het financieel toezicht) -vergunning. Hiermee zijn de beleidsbepalers van DoubleDividend Management B.V. getoetst op betrouwbaarheid en geschiktheid.

Voor meer informatie zie de website van DoubleDividend.

Nu kopen