Bovemij N.V.

Certificaten van aandelen in besloten markt

Bovemij_Logo
Menu

Bovemij N.V.: dé full service financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche en in het bijzonder van de BOVAG-ondernemer, zijn werknemers en klanten. 

Missie

Door het aanbieden en faciliteren van (financiële) dienstverlening creëren wij meerwaarde voor de eigenaren, werknemers en klanten van BOVAG-bedrijven. Bij alles wat we doen voegen wij waarde toe aan onze BOVAG-stakeholders.

Denken vanuit onze klanten

Wij willen geen kopie zijn of worden van de grote verzekeraars. Wij bieden echte toegevoegde waarde voor onze klanten; hun belang staat namelijk voorop. Bij Bovemij denken we vanuit onze klanten en niet vanuit producten, diensten en onze interne organisatie. Wij leveren 'zekerheid en gemak' op maat: in de vorm van een verzekeringspakket aangevuld met complementaire (financiële) producten als financieringen (Bovemij Financieringsmaatschappij), juridische diensten (BJD) en internetdiensten (Connect) tegen een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Geld binnen de branche

Bovemij N.V. draagt bij aan de continuïteit van de branche. Niet alleen door het verzekeren van risico’s die de branche niet zelf kan dragen af te dekken, maar ook door zoveel mogelijk geld binnen de branche te houden. Een groot gedeelte van onze winst vloeit namelijk terug naar onze aandeelhouders (waaronder BOVAG), die het geld weer in de branche investeren. Door gebruik te maken van onze eigen distributiekanalen en die van BOVAG bedienen wij de totale mobiliteitsmarkt van Nederland.

Meer informatie vindt u op Bovemij.