Baarn, 4 juli 2023

Met veel trots willen we communiceren dat FreshBed de afgelopen maanden hard heeft gewerkt aan het sluiten van een nieuw distributiepartnership voor het Midden-Oosten. We zullen gaan aanvangen met het bedienen van de retail en hospitality markt in Verenigde Arabische Emiraten en eind 2023/ begin 2024 verder gaan uitbreiden naar Saudi Arabië.

Ter voorbereiding op deze uitrol richting het Midden-Oosten hebben we een aanpassing gedaan in onze kostenstructuur en zo de nodige investeringen te kunnen (gaan) in het verder vormgeven van sales en marketing.

Vooral in de internationale hospitality industrie zien we een toename in interesse voor slaap-vriendelijke hotels waar gasten een superieure slaap ervaring kunnen beleven. Meer en meer hotels bieden specifieke slaap programma’s en zelfs compleet slaap georiënteerde suites aan.

Ook wordt er steeds meer gepubliceerd over de impact van goede slaap en wordt FreshBed steeds vaker betrokken in deze publicaties.

Een mooi voorbeeld hiervan is deze kersverse publicatie van Larry en Adam Mogelonsky https://lnkd.in/dJMEP6Xf

Zo voor de zomermaanden een prachtige positie voor FreshBed om in te begeven en ons unieke FreshBed Slaap Systeem verder in de markt neer te zetten.

Carpe Noctem,
Het FreshBed Team