Baarn, 28 februari 2022

Terugblik
Het tweede halfjaar 2021 heeft voor FreshBed vooral in het teken gestaan van groei, versneld opschalen van de interne organisatie en het uitrollen van de samenwerking met onze Amerikaanse partner. Met veel trots kunnen wij laten weten dat grote stappen zijn gemaakt met én door het FreshBed team om FreshBed als eerste Europese fabricant van technologie-bedden een directe uitrol te kunnen laten doen bij 70 high-end retail winkels in de Verenigde Staten. Dit is nog niet
eerder gerealiseerd.

Vooruitblik
De markt voor slaaptechnologie staat nog in de kinderschoenen en breidt zich snel uit tot veel meer dan alleen het volgen van slaap. De slaapwetenschap boekt aanzienlijke vooruitgang en leidt tot steeds meer kennis over de effecten van slaap. Er zijn veel ontwikkelingen gaande die zich richten op het verbeteren van de diagnostiek van slaap, slaap monitoring en therapiemogelijkheden die voortvloeien uit een verbeterde slaapkwaliteit. Deze trends in de slaapmarkt stimuleren FreshBed voortdurend om het FreshBed Slaapsysteem verder te optimaliseren en een voorloper rol te behouden in de markt voor slaaptechnologie als ook de persoonlijke slaapadviezen te gaan geven via de FreshBed SlaapApp.

Klik hier voor het volledige bericht.