Soest, 7 december 2021

Sparco Holding B.V. heeft besloten om tot nader order haar beursgang op NPEX uit te stellen. Het huidige beursklimaat en de sentimenten op de financiële markten zijn op dit moment erg grillig en onzeker. Ook de maatregelen inzake Covid-19 en de onzekerheid hoelang deze gaan duren hebben een drukkend effect op de aandelenmarkt.

Directeur-eigenaar Paul von Stockhausen over het uitstel:

“We gaan ons nu volledig richten op het succesvol afsluiten van 2021 met de hoogst behaalde omzet ooit, en focussen op een goede start van 2022. De verwachting is dat de beursgang alsnog doorgang gaat vinden in 2022. Intern waren we volledig klaar voor de stap naar NPEX, maar de huidige externe factoren werken tegen. We gaan ook door met ons groeiscenario, alleen zonder beursgang in een wat lager tempo. Bedrijfsmatig staan we er uitermate goed voor, en we gaan aan het werk om dat zo te houden.”