Tussentijdse update FreshBed Company BV

Sinds ons halfjaarbericht over de tweede helft van 2020 is er veel gerealiseerd door het FreshBed team waarover meer in ons komend halfjaarbericht. Het is ons een genoegen om, tussentijds, goed nieuws met u te delen.

Business:

In april werd door de Amerikaanse klant een order geplaatst voor 12 bedden voor het te openen Boutique Hotel.  Deze order is op tijd in juni geleverd en ook door de klant betaald.

Op 13 mei jl. is de ‘’Exclusivity Agreement’’ tussen FreshBed en de Amerikaanse klant afgerond en ondertekend. Hiermee heeft FreshBed toegang verkregen tot een unieke distributie- en verkoopnetwerk in Noord-Amerika in zowel de retail als de hospitality markt.

Volgend op het finaliseren volgde een initiële order voor het leveren van 300 bedden dit jaar plus een aanbetaling op het hele orderbedrag. Deze bedden zullen worden gebruikt als showmodel in de 70 high-end showrooms en voor de verkoop aan eind klanten.

Door de Amerikaanse klant is besloten om FreshBed in september te lanceren in zowel alle showrooms als online en in de catalogus. Op dit moment werkt het FreshBed team samen met klant aan het promotiemateriaal ter ondersteuning van deze lancering.

Komende maand zullen reeds de eerste bedden worden geleverd waarna ook in de maanden augustus en oktober bedden zullen worden verscheept om daarmee de volledige initiële order te vervullen.

Bedden klaar voor verzending:
Eerste container voor hotel levering:
Pand:

Met de sterke groei van de activiteiten komt ook (geplande) groei van het aantal medewerkers en wel zodanig dat ons pand in Ouderkerk aan de Amstel te klein is.

In ons plan voor dit jaar hadden wij ook een nieuw pand voorzien en dat is ook gevonden en wel in Baarn (Amsterdamsestraatweg 57). Een locatie op een goede afstand van Schiphol en met een uitstraling die aansluit op die van FreshBed. Daarnaast is dit een pand waarin zowel het eindproduct op de juiste manier kan worden getoond als de R&D activiteit voldoende ruimte heeft voor het realiseren van de volgende innovaties. Het team zal nog in juni verhuizen naar deze locatie.