8 maart 2017 – “Na een drukke beursdag willen wij u vanuit een zonnig Dubai – tevreden liggend op een FreshBed in Beach Hotel Jumeirah – even bijpraten over de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. Dankzij onze NPEX obligatielening zijn we in het 4e kwartaal voortvarend gestart met het uitrollen van onze groeistrategie”, aldus Barry van Doornewaard CEO FreshBed.

We begonnen met een goede basis vanuit Bröring. Bröring presteerde volgens verwachting en kwam in 2016 uit op groei van het aantal orders met circa 20% t.o.v. het voorgaande jaar. Ook voor 2017 verwachten wij een gezonde groei. De maand januari is goed begonnen met zo’n 20 % meer orders dan in januari 2016.

Onze beleggers hebben eveneens aan deze gezonde groei bijgedragen. We zijn er trots op te kunnen melden dat een aantal obligatiehouders inmiddels op een FreshBed slaapt en daarmee in hun nachtrust hebben geïnvesteerd. De kortingsactie van 20% op een FreshBed Slaapsysteem voor de beleggers die geïnvesteerd hebben in de obligatielening van FreshBed is officieel weliswaar afgelopen, maar wij verlengen deze actie voor onze beleggers graag tot mei 2017.

Klik op onderstaande link voor het volledige bericht.

FreshBed