De MKB-Beurs                     

MKBi Duurzaam

MKBi Duurzaam

De afgelopen vijf jaar is het financieringsklimaat voor het MKB drastisch veranderd. Dit is ontstaan door een combinatie van wetgeving (Basel II en III) en veranderend economisch klimaat. Deze combinatie maakt dat MKB bedrijven die een sterke groei doormaken, momenteel veel problemen ondervinden in het aantrekken van een passende financiering voor haar bedrijfsactiviteiten.

Juist deze groep ondernemers zijn cruciaal om Nederland weer uit het economische dal omhoog te helpen.De daadkracht, het doorzettingsvermogen, de durf om nieuwe markten te ontginnen, de vechtlust om tegenslagen op te vangen, dat zijn de competenties die de MKB onderneming ook in de huidige tijd laten groeien. Uiteraard dient dat gepaard te gaan met een juist financieel inzicht.

De afgelopen maanden zijn wij in contact gekomen met een vijftal bijzonder perspectiefvolle bedrijven die een groeiambitie hebben en tevens een duidelijke relatie hebben met duurzaamheid.

Geef groei in duurzaamheid een kans met MKBi Duurzaam

Goede resultaten halen met een mooi, verantwoord fonds. Het kan met MKBi Duurzaam. De streng geslecteerde deelnemende ondernemingen hebben niet alleen goede cijfers, maar ook nog eens enorm veel potentie en oog voor de samenleving. Met MKBi Duurzaam geeft u hun de mogelijkheid hun capaciteiten ten volle te benutten. De stevige mix van MKBi Duurzaam zorgt voor een gespreid risico én rendement dat wel kan oplopen tot een IRR van 11 procent. Een overzicht van de vijf succesvolle duurzame deelnemers:

Agrarisch afval superieur alternatief voor plaatmateriaal

Duurzame energiespecialist

Duurzame energieoplossingen

Hoogwaardige glasvezelnetwerken

 

 

 

Type: B.V.
Website: MKBi Duurzaam
Plaats: Nieuwkuijk
Branche: Duurzaam

Inschrijven op MKBi is niet meer mogelijk