Verkooprecht aandelen Geneba Properties NV

Verkooprecht ten aanzien van uw certificaten van Geneba Properties N.V.

Zoals u van Geneba Properties N.V.(“Geneba”) heeft vernomen, is na overleg de eerste handelsdatum van de certificaten van Geneba verplaatst van 26 juni naar 7 juli 2014. Dit uitstel is noodzakelijk om de gecontroleerde financiële cijfers vast te stellen en te publiceren. 

U kunt vanaf 7 juli 2014 ook gebruik maken van het verkooprecht dat is toegekend aan de certificaten die zijn uitgegeven in maart 2014. Alle certificaten die u voor een vraagprijs van € 2,40 te koop aanbiedt, kunt u aan Catalyst RE Coöperatief U.A. verkopen. Er zijn drie mogelijkheden waarop u gebruik kunt maken van uw verkooprecht aan Catalyst RE Coöperatief U.A. Als u verdere informatie wilt verkrijgen over uw verkooprecht en het uitoefenen daarvan kunt u op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur contact opnemen met de Catalyst helpdesk via 020-5214944 of de website www.catalystputright.nl bezoeken.

Optie 1: Uw verkooprecht online via NPEX uitoefenen

U kunt eenvoudig online gebruik maken van uw verkooprecht. Daartoe dient u de volgende stappen te nemen:

 • U gaat naar de website van NPEX: www.npex.nl.
 • U logt in met uw NPEX gebruikersnaam en wachtwoord. 
 • Nadat u bent ingelogd treft u een overzicht met de certificaten die u bezit. U klikt vervolgens in uw portefeuilleoverzicht naast uw Geneba certificaten op de knop ‘Verkoop’. 
 • Vervolgens voert u een verkoopprijs van € 2,40 in, het aantal certificaten dat u wilt verkopen (alles of een gedeelte) en een uiterste datum waarop u de transactie afgewikkeld wilt hebben. Met het inleggen van de verkooporder voor € 2,40 bevestigt u dat u gebruik wenst te maken van uw recht te verkopen aan Catalyst Coöperatief U.A. 
 • NPEX stuurt u binnen 2 werkdagen  ter bevestiging een overzicht van het geslaagde bod.
 • Binnen 4 tot 8 dagen na ontvangst van uw order wordt de transactie uitgevoerd en worden de gelden op uw NPEX rekening bijgeschreven.

Optie 2: Uw verkooprecht via de post uitoefenen

U kunt ook met behulp van het bijgevoegde volmachtformulier gebruik maken van uw verkooprecht . U verklaart daarmee dat u gebruik wenst te maken van uw recht te verkopen aan Catalyst Coöperatief U.A. Als u het volmachtformulier invult, ondertekent en terugstuurt naar NPEX aan het op het volmachtformulier genoemde adres, dan voert NPEX uw opdracht uit. U zult binnen 4 tot 8 werkdagen na ontvangst van uw volmachtformulier de gelden op uw NPEX rekening hebben staan.

Optie 3: Uw verkooprecht via de Monitor uitoefenen

Als u de verkoop liever via de Monitor van Homburg Invest Inc wilt doen, kunt u dit doen door de volgende stappen te volgen:

 1. U verkrijgt het formulier dat u kunt vinden via de fondspagina van Geneba (www.npex.nl/de-beurs/Geneba) of op kunt vragen via de Catalyst helpdesk 020-5214944 of www.catalystputright.nl.
 2. Bij het formulier treft u een handleiding aan voor het versturen van het formulier. Leest u deze vooral goed door. 
 3. Dit formulier dient u in te vullen en te ondertekenen. 
 4. Ook dient u een rekeningoverzicht van NPEX bij te voegen. U kunt uw rekeningoverzicht vinden door in te loggen op de NPEX website met behulp van uw gebruikersnaam en wachtwoord en een print te maken van uw portefeuille. U kunt deze ook opvragen bij NPEX via 070-3851530. 
 5. Wij verzoeken u op het formulier, in plaats van uw reguliere bankrekeningnummer, uw 6-cijferige NPEX-rekeningnummer in te vullen. 
 6. Vervolgens dient u het ingevulde en ondertekende formulier, gezamenlijk met het rekeningoverzicht naar de Monitor te sturen. De naam- en adresgegevens van de Monitor vindt u op het formulier.
 7. De Monitor zal vervolgens het formulier beoordelen en u eventueel verzoeken om additionele informatie. 
 8. Wanneer alle gegevens compleet zijn zal de Monitor de verschuldigde gelden van Catalyst RE Coöperatief U.A. opvragen en deze op uw NPEX rekening storten. 
 9. NPEX zal dan de verkochte certificaten van uw NPEX rekening afboeken. Dit proces kan een aantal dagen duren.

Geen verplichting tot verkoop

Verkoop voor een prijs van € 2,40 per certificaat is voor u een recht. U bent dus niet verplicht om uw certificaten aan te bieden via een van de bovengenoemde procedures. Dit recht is geldig tot en met 5 oktober 2014.