Aandelen uitgeven

Wat is er nodig om aandelen uit te geven


Vanaf welk bedrag: Minimale kapitaalbehoefte: € 1.000.000   
Track record:
Onderneming bestaat minimaal 3 jaar
Waardering:

Om de groei van uw onderneming succesvol te financieren via de uitgifte van aandelen aan publiek, is het belangrijk de waardering van de onderneming goed te kunnen onderbouwen. 

Prospectus

NPEX heeft een modelprospectus laten ontwikkelen welke met behulp van een advocaat zal worden samengesteld. In het prospectus wordt de onderneming, het aanbod en het bijbehorende risico zo transparant mogelijk beschreven.  Op basis van dit prospectus, dat zal worden gepubliceerd op de website van NPEX, kunnen geïnteresseerden zich online inschrijven. Nadat de aandelen zijn uitgegeven en de onderneming verder kan met de opgehaalde groeifinanciering, zal NPEX deze aandelen verhandelbaar maken via De Beurs

Aandelen uitgeven in besloten beursomgeving

Een notering in ​besloten omgeving  is met name geschikt voor familiebedrijven, bedrijven met werknemersaandelen en bedrijven die wel kapitaal willen ophalen maar alleen aan de door hen geselecteerde groep beleggers. Informatie over- en toegang tot de handel in deze in Besloten Omgeven genoteerde aandelen is slechts toegankelijk voor de, door de onderneming, toegelaten beleggers.

Publiciteit; klanten en ambassadeurs

Met het uitgeven van aandelen aan publiek genereert een onderneming veel aandacht, zowel de media als de stakeholders pikken dit op. Groeifinanciering via NPEX brengt niet alleen geld maar vaak ook nieuwe klanten en ambassadeurs voor uw onderneming.

Geïnteresseerd?

NPEX helpt ondernemers graag met het ophalen van groeifinanciering. Wilt u meer weten neem contact met ons op via info@npex.nl of bel naar 070 - 385 1530