Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste ​NPEX NIEUWS? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief →
 • Philip Nijenhuis treedt terug als adviseur

  19 januari 2018
  Op 29 december 2017 heeft de onderneming bekendgemaakt dat Philip Nijenhuis per 31 december 2017 aftreedt als adviseur van de onderneming.
  Lees meer
 • Tuk Tuk Update Evaluatie 2017 & Verwachtingen 2018

  19 januari 2018
  In lijn met de inhoud van het vorige kwartaalbericht (tweede kwartaal 2017) volgt hieronder, puntsgewijs, een update met betrekking tot de resultaten t/m november 2017. Een belangrijke ontwikkeling in dit kwartaal is de recente installatie van een nieuw managementteam. Verder is er een analyse uitgevoerd van de Nederlandse processen waaruit (deels inmiddels gestarte) acties zijn voortgekomen ten gunste van een gezonde toekomst. De realisatie van al deze acties zal minimaal een jaar duren. Een vergelijkbare analyse van de processen in Thailand zal later volgen.
  Lees meer
 • Ruim 6 miljoen subsidie voor Leids kankeronderzoek

  18 januari 2018
  Acht onderzoeksvoorstellen van wetenschappers van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zijn bij elkaar beloond met ruim zes miljoen euro subsidie van KWF Kankerbestrijding. De onderzoekers gaan zich bezighouden met basaal en translationeel onderzoek naar diverse kankersoorten.
  Lees meer
 • RoodMicrotec eindigt 2017 met 16% hogere omzet

  11 januari 2018
  RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van semiconductors en geavanceerde microchips, kan terugkijken op een succesvol jaar. De onderneming boekte in 2017 16% omzetgroei ten opzichte van 2016 en bevestigde daarmee de voorspelde positieve trend.
  Lees meer
 • HyGear Beleggersbericht Q4 2017

  08 januari 2018
  “In de eerste plaats de beste wensen voor 2018 en dank voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf. We hebben een druk maar succesvol jaar achter de rug met de plaatsing van obligaties en certificaten van aandelen op NPEX. Hierdoor konden we belangrijke stappen maken in de uitvoering van ons business plan en daarmee onszelf beter positioneren voor de toekomst”
  Lees meer
 • Frasers Property Investments Europe acquires portfolio of six logistics cross-dock facilities from ECE

  04 januari 2018
  Frasers Property Investments Europe (FPE) has agreed to acquire via its wholly owned subsidiaries a total of six logistics cross-dock facilities from ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG (ECE).
  Lees meer
 • Icecat werkt aan uitgifte 2.0 cryptomunt ICURY voor contentsyndicatie

  03 januari 2018
  Icecat, beursgenoteerd uitgever en wereldwijd verspreider van productinformatie in de e-commercemarkt, werkt aan de creatie en uitgifte van een “2.0” cryptomunt, ICURY.
  Lees meer
 • DG press 2017 and look forward 2018

  22 december 2017
  As the new year is quickly approaching, we hereby take the time to reflect on 2017 and look forward to 2018.
  Lees meer
 • Dataverhuizer Xillio geeft obligatie uit

  15 december 2017
  Dataverhuizer Xillio, die al een notering had op handelsplatform NPEX, geeft een achtergestelde obligatielening met een rente van 8 procent uit. Dat bleek donderdag.
  Lees meer
 • Bedrijven en beleggers hebben de weg naar het platform voor groeifinanciering in Nederland definitief gevonden

  14 december 2017
  NPEX, hét platform voor groeifinanciering van Nederland, heeft met de laatste, succesvolle uitgifte van obligaties van het Haagse bedrijf Image Building dit jaar de grens van €50 miljoen ruimschoots doorbroken. Nadat NPEX drie jaar geleden zich is gaan richten op groeifinanciering voor middelgrote bedrijven stijgt het aantal introducties en beleggers aanzienlijk.
  Lees meer