​Noteren op NPEX


Vanaf 18 november 2017 ​​is de secundaire handel tot nader order gestopt. 
Lees meer →

Via NPEX kunt u groeifinanciering ophalen. NPEX helpt ondernemers met groeifinanciering vanaf € 1.000.000.

 

Ondernemingen die aandelen of obligaties hebben uitgegeven zijn onder andere: HyGear, BOB AutowasTuk Tuk Factory, Xillio, FreshBed, De Vegetarische Slager en Wagamama.

Na de informatieaanvraag van de onderneming die op zoek is naar groeifinanciering beoordeelt NPEX het businessplan van de onderneming kritisch. Er volgt een onafhankelijke, professionele check door financieel deskundigen op de kredietwaardigheid en de financiële situatie van de onderneming. Vervolgens wordt uiterst zorgvuldig een prospectus geschreven. En tot slot een marketing- en mediaplan gecreëerd. In ​dit prospectus worden de risico’s en kansen van de uitgevende instelling transparant. Dat is nooit een absolute garantie voor succes, maar wel de verzekering dat NPEX er alles aan heeft gedaan om de risico’s bloot te leggen.

Proces NPEX

Voorwaarden

Niet elke onderneming of instelling komt in aanmerking voor een NPEX-introductie. De onderneming moet in de eerste plaats minimaal drie jaar bestaan, de financieringsbehoefte is groter dan één miljoen euro, de onderneming moet minimaal een jaar winstgevend zijn en er moet een goede organisatie staan om de continuïteit te waarborgen.

Groeifinanciering aanvragen >>

Overige mogelijkheden bij NPEX

Naast een platform voor ondernemers waar groeifinanciering opgehaald kan worden, biedt NPEX verzorging van beleggersadministratie​ aan.


Benieuwd naar de mogelijkheden die NPEX u kan bieden? Bel: 070 385 15 30 of mail: info@npex.nl