Annexum Zorgveste De Pelikaan

Aandelen

Annexum Vastgoedfundament fonds
Menu

Annexum

Beleggingsmogelijkheden creëren die kansen maar ook zekerheid bieden; dat is waar Annexum zich in heeft gespecialiseerd. De missie van Annexum is om beleggers aantrekkelijke producten aan te bieden. De door Annexum geselecteerde vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van haar huurders als belangrijkste kenmerk hebben. De infrastructuur en ontsluiting van deze locaties zijn van het grootste belang. Gestart in 2000 heeft Annexum inmiddels een fondsvermogen van € 1,1 miljard waarvan € 367 miljoen eigen vermogen. Annexum beheert 33 fondsen. In 2009 is Annexum gefuseerd met Bakkenist & Emmens.

Over Zorgveste de Pelikaan

Op donderdag 5 augustus 2010 heeft fondsenaanbieder Annexum het Leidse kantoorgebouw "De Pelikaan" aangekocht. Na de plaatsing van Dutchveste Calandria onderstreept Annexum hiermee de strategie waarbij het bedrijf de portefeuille in zorgvastgoed uit wil breiden.
Zorgveste De Pelikaan bood u de mogelijkheid om te participeren in een kantoorgebouw dat volledig en langjarig is verhuurd aan solide zorgondernemingen die een directe band hebben met het naastgelegen ziekenhuis.

Voor meer informatie zie de website van Annexum.