RoodMicrotec 

6% obligatie

roodmicrotec
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • Voorlopige omzetcijfers (niet gecontroleerd): RoodMicrotec sluit 2018 af met double-digit omzetgroei

  10 januari 2019
  RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke leverancier van semiconductors en kwaliteitsdiensten, publiceert vandaag haar voorlopige omzetcijfers over 2018, waarop nog geen accountantscontrole is toegepast. De onafhankelijke algemene aannemer zette opnieuw een sterk jaar neer, met een omzetgroei van 13% ten opzichte van vorig jaar. De omzet vertoont een sterke en gestage stijging in de business unit Supply Chain Management. De business unit Test Operations heeft een hoge bezettingsgraad, en in de business unit Qualification & Failure Analysis is de ordersituatie aan het verbeteren.
  Lees meer
 • Trading Update: RoodMicrotec noteert weer een succesvol kwartaal

  17 oktober 2018
  RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse leverancier van semiconductors en bijbehorende diensten, publiceert vandaag haar trading update voor het derde kwartaal 2018 over de periode tot 30 september 2018. De onafhankelijke algemene aannemer zette opnieuw een sterk kwartaal neer, met een omzetgroei van 17% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De omzet in de business units Supply Chain Management en Test Operations vertoonde een gestage stijging.
  Lees meer
 • RoodMicrotec geselecteerd als partner voor 'automotive ASIC' project van EnSilica

  09 augustus 2018
  RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke leverancier van semiconductors en kwaliteitsdiensten, is door EnSilica gekozen als belangrijke partner ter ondersteuning van een groot 'automotive ASIC' project.
  Lees meer
 • RoodMicrotec eindigt eerste halfjaar 2018 met positief nettoresultaat

  02 augustus 2018
  RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse leverancier van semiconductors en kwaliteitsdiensten, heeft in het eerste halfjaar van 2018 een positief nettoresultaat van € 276k geboekt. De brutomarge bleef op een consistent hoog niveau van 83%.
  Lees meer
 • RoodMicrotec rapporteert sterkste eerste halfjaar omzet sinds 7 jaar

  05 juli 2018
  RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van semiconductors en geavanceerde microchips, heeft haar omzet over het eerste halfjaar met 17 procent zien stijgen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar door een uitstekende ordersituatie, vooral op de gebieden Test Operations en Supply Chain Management.
  Lees meer