Rijnvast Obligatiefonds Duitsland II

Beleggingsfonds

rijnvast
Menu

Over RijnVast

RijnVast is een professionele slagvaardige organisatie met een groot netwerk, waarin veel kennis en ervaring op het gebied van de commerciele vastgoedmarkten aanwezig is. Vanuit een onafhankelijke positie is zij in staat om snel in te spelen op kansen in de vastgoedmarkt en fiscaal vriendelijke fondsen te structuren. Uitgangspunt is een aantrekkelijk, realistisch rendement met een beperkt risico.

De directie

RijnVast is een initiatief van Hans Beekman, Joris van Wijk en Hans Neef. Zij bouwden de afgelopen jaren veel ervaring op in vastgoedontwikkeling en – belegging, kapitaalverwerving en fondsstructurering. Pieter Tijburg versterkt het team sinds 2010 voor het nieuw te lanceren Zorgfonds van RijnVast BV met zijn jarenlange kennis van de internationale vastgoed- en beleggingsmarkt. Lees hier meer over de achtergrond van de initiatiefnemers.

Informatievoorziening

RijnVast hecht aan een langdurige en persoonlijke relatie met haar participanten in haar fondsen. Ze voert daarom een integer en transparant beleid. Als participant ziet u dit onder meer terug in een heldere kostenstructuur, duidelijke randvoorwaarden waaraan voldaan wordt bij aan- en verkoop beslissingen en in de adequate informatievoorziening. RijnVast geeft participanten altijd een helder beeld van de stand van het fonds en de rendementsvooruitzichten. 

RijnVast Obligatiefonds Duitsland II

RijnVast Obligatiefonds Duitsland II BV biedt u de mogelijkheid om door middel van obligaties deel te nemen in de aankoop van een winkelcentrum in Wegberg en een winkelcentrum in Berlin Mahlow, Duitsland.

Voor meer informatie zie de website van RijnVast.