Payper

7,5% obligatielening

Logo Payper
Menu

Payper: de vaste waarde in flexibel werk

Payper is een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten. Payper biedt structurele oplossingen op het gebied van personeelsadministratie, risicomanagement en strategisch HR advies. De belangrijkste diensten van Payper zijn Payroll Services, Backoffice Services en HR Management.

 

In de arbeidsmarkt van de toekomst zal flexibel werk steeds belangrijker worden en payrollbedrijven zullen hierin een steeds structurelere rol gaan spelen. Payper wil voor werkgevers én werknemers de vaste waarde in flexibel werk zijn. 

 

Als strategische partner helpt Payper werkgevers om flexibele arbeid optimaal te integreren in hun bedrijfsvoering. Zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core business en samen met hun werknemers extra waarde kunnen creëren en kunnen groeien. 

Structurele groeicijfers

In 2015 heeft Payper wederom een sterke groei gerealiseerd. Met een omzetgroei van € 23 miljoen tot € 59 miljoen (+62%) is de groeiambitie die in 2012 is gedefinieerd verder geconcretiseerd. Payper zet hiermee ook stijgende lijn door van 2014 (omzetgroei van € 11 miljoen tot € 36 miljoen, + 43% en winnaar van de gouden FD Gazellen award). 

Banner website Payper

Een solide basis

Van 2012 tot 2015 lag de focus bij Payper op het opschalen van de verkooporganisatie en de interne organisatie. Zo zijn er in 2014 vijf franchisenemers bijgekomen en heeft Payper haar salesactiviteiten uitgebreid naar Duitsland. In 2015 heeft Payper een uitzenderkenning aangevraagd in België en Payper verwacht in 2016 ook hier uitbreiding van haar activiteiten. Daarnaast is er veel geïnvesteerd in marketing en is de interne organisatie opgeschaald waardoor deze optimaal kan blijven meebewegen met de groei. Hiermee is een solide en duurzame basis voor de toekomst gelegd.

 

De Obligatie emissie: extra waardecreatie 

Payper heeft een omzetgroei doorgemaakt van €25 miljoen in 2013 naar €59 miljoen in 2015. Om de komende jaren verder te groeien hebben wij uitbreiding in werkkapitaal nodig en investeren wij verder in onze automatisering. Dit willen wij realiseren door middel van een obligatie emissie via MKB-beurs NPEX en hiermee € 3,1 miljoen ophalen.

 

Het is de missie om werkgevers en werknemers optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst zodat zij daarin samen duurzaam van waarde kunnen zijn. Payper werft met deze emissie participanten die willen investeren in deze missie om zo samen nog meer waarde te kunnen creëren.

U kunt ook contact opnemen met onze specialisten via telefoon 076 - 544 93 45