Be Informed

8,5% obligatielening

Be_Informed_logo
Menu
AFM - Geen prospectusplicht!

Nieuws

 • René Louter nieuwe CEO Be Informed

  07 mei 2018
  Per 1 mei jongstleden is René Louter de nieuwe CEO van Be Informed. Hij volgt hiermee oprichter Rik Hoogenberg op die als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken blijft bij Be Informed.
  Lees meer
 • Belegger-update Be Informed

  10 juli 2017
  Be Informed zit stevig in de lift. De afgelopen jaren kwamen er veel nieuwe klanten bij in binnen- en buitenland. Be Informed-CEO Rik Hoogenberg verwacht voor de komende drie jaar een versnelde groei: ”Op alle fronten zien wij een substantiële groei; zowel in onze marktpositie, als in uitbreiding van ons platform.”
  Lees meer
 • Miljoeneninvestering in Be Informed

  22 februari 2017
  Softwarebedrijf Be Informed heeft van de Nederlandse investeringsmaatschappij Reggeborgh een miljoeneninvestering ontvangen. Het softwarebedrijf uit Apeldoorn wil met de financiële injectie versnelde groei realiseren.
  Lees meer
 • MKB-bedrijven naar beurs

  21 juni 2016
  Noodle-restaurantketen Wagamama, robotsoftwarebedrijf Be Informed en beddenproducent FreshBed zijn drie ondernemingen die onlangs een notering hebben gekregen op de mkb-beurs NPEX.
  Lees meer
 • Be Informed wint Innovatie Challenge Award van de NAVO

  03 juni 2016
  Het Apeldoornse ict-bedrijf Be Informed is gekozen tot winnaar van de Innovatie Challenge Award van de NCI Agency van de NAVO.
  Lees meer