Annexum Super Winkel Fonds N.V.

Beleggingsfonds

Logo SWF
Menu

Specificaties Super Winkel Fonds N.V.

Uitgevende instelling Super Winkel Fonds N.V.
Geprognotiseerd rendement ca. 11% direct rendement per jaar
Minimale afname 200 certificaten van aandelen
Verhandelbaar ​Ja - na emissie
Loan to value (LTV) 66%
Waarde vastgoed € 135.200.000
0:00 / 0:00

Over het Super Winkel Fonds N.V.

Het Super Winkel Fonds is ontwikkeld en wordt beheerd door Annexum, een toonaangevende aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland. Het fonds bestaat sinds 2008 en kent sindsdien een stabiel direct resultaat. Met een totaaloppervlak van ruim 62.000m2 is dit het grootste supermarktfonds dat toegankelijk is voor de particuliere belegger.

7_supermarkten_6_winkelcentra
20_solitaire_supermarkten
parkeergarage
Banner website SWF

Huurders van het Super Winkel Fonds N.V.

AH logo
Logo Jumbo
Logo Aldi
Plus Logo
266px-Lidl_logo

Wat zijn de risico's wanneer u belegt in het Super Winkel Fonds N.V.?


- Algemene risico’s verbonden aan beleggen in een vastgoed beleggingsinstelling - 
Het marktrisico, rendementsrisico, financierings- en renterisico, verhuur- en leegstandrisico, fiscaal risico, inflatierisico en risico’s samenhangend met de beheerder.

- De voornaamste risico’s die beleggen in Super Winkel Fonds specifiek met zich brengt - 
Risico op verkleining verzorgingsgebied supermarkt, verminderde concurrentie vraagzijde verhuurmarkt door consolidatie supermarktbranche, risico ongeschiktheid portfolio door schaalvergroting en het risico dat de certificaten beperkt verhandelbaar zijn en Super Winkel niet verplicht is tot het inkopen van certificaten.

Een uitgebreide beschrijving van de risico’s is te vinden in het prospectus.

Over Annexum

Annexum is de grootste niet-beursgenoteerde aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland en is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Wij bestaan sinds 2000 en hebben inmiddels een portfolio van € 0,8 miljard onder beheer. 

Daarnaast is Annexum een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. De producten van Annexum omvatten zowel kantoren, winkels als woningen maar ook bijzondere producten als Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.