Aandelen kopen

Investeer in het MKB

Financiering van het MKB is het topic van de komende jaren. Door het lastige investeringsklimaat lenen banken minder makkelijk geld uit. Dit terwijl de markt voor veel ​ondernemingen aantrekt. Zonde! Nederland kent tal van mooie MKB-ondernemingen die een geweldige groeipotentie hebben. 

Aandelen in het MKB

Via NPEX kunt u aandelen kopen in MKB-ondernemingen. Ondernemingen genieten van regionale bekendheid en zijn ze groot in hun niche, maar zijn ze niet landelijk bekend.

Een voorbeeld is PontMeyer. PontMeyer is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Bij NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, heeft PontMeyer de administratie en handel in aandelen tussen beleggers ondergebracht. 

Kopen via NPEX

NPEX is de MKB-Beurs van Nederland. Beleggers kunnen rechtstreeks investeren in het MKB en het MKB kan geld ophalen door het uitgeven van aandelen of obligaties. Hierdoor kunnen MKB-ondernemingen weer groeien en nieuwe activiteiten ontwikkelen, ook als hun bank niet thuis geeft. Beleggers zijn op zoek naar rendement en krijgen de mogelijkheid te beleggen in bedrijven en ondernemers waar ze voorheen geen toegang toe hadden.
Zo brengt NPEX bedrijven en beleggers samen. Meer over NPEX.